Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Mercedes-Benz A-sarja Suomi 100 Edition - Autotalo Hartikainen
Mercedes-Benz

100-vuotisjuhlan kunniaksi kattavasti varusteltu A juhlahintaan


Kotimainen Mercedes-Benz A-sarja nyt 3 457 euron arvoisella edulla!

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi saat nyt kattavasti varustellun A-sarjan Suomi 100 Edition -mallin huippuedulliseen juhlahintaan – etusi on nyt jopa 3 457 €. Uudessakaupungissa valmistettu A-sarja on kunnianosoitus Suomen itsenäisyydelle, laadulle ja työlle. Tervetuloa lähimpään autotaloosi  kokemaan A-sarjan ainutlaatuinen ajonautinto.

 

Mercedes-Benz A - Autotalo HartikainenKattavasti varusteltu A-sarja

Suomi 100-Edition nyt toimituskuluineen juhlahintaan alkaen vain:

249 €/kk*

Tai 27 998 €

 

 

Vakiovarusteena mm.

  • LED High Performance -ajovalot
  • Kevytmetallivanteet
  • Peruutuskamera
  • Attention Assist-vireystila-avustin
  • Collision Prevention Assist-törmäyksenestoavustin
  • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä
  • Thermotronic- ilmastointiautomatiikka
  • Bluetooth handsfree ja Audio Streaming-toiminto

A-sarjan kunnianhimoisena tavoitteena on asettaa uusia mittapuita. Ja se on saavuttanut tämän tavoitteen muotoilullaan, joka on enemmän kuin ajan tasalla, ja tekniikalla, joka on nykypäivän toteutusmahdollisuuksien huipulta. Kimalteleva timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, soihdun muotoiset LED High Performance -ajovalot, uusi jäntevä perä. Näin leveältä ja dynaamiselta A-sarja ei ole näyttänyt koskaan aiemmin. Lisävarusteet kuten tunnelmavalaistus 12 värisävyssä tai istuinosan pituussäätö nostavat sisätilan mukavuuden verrattoman korkealle. Mihin tahansa tilanteeseen täydellisesti säädettävissä olevat alustan asetukset ovat myös huikealla tasolla: mukavuuspainotteinen, urheilullinen, taloudellinen – DYNAMIC SELECT täyttää kaikki toiveet. Kuvan auto erikoisvarusteilla.

Pyydä A-luokan vaihtotarjous helposti tästä!

Vaihtotarjouksen voit pyytää vaivattomasti tällä lomakkeella. Kerrothan meille nykyisen autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman oheiseen viestikenttään, niin pystymme parhaiten palvelemaan sinua. Autoasiantuntijasi palaa sinulle pian sähköpostitse vaihtotarjouksella.

pakollinen kenttä *

Rahoituslaskelma: Mercedes-Benz A-sarja Suomi 100 Edition alk. auton hinta toimituskuluineen yhteensä 27.997,57 €. Käsiraha 7.950 €, luoton perustamiskulu 195 €, luoton määrä 20.242,57 €. Laina-aika 72 kk, viimeinen suurempi erä 6.500 €, korko 3,9 %, käsittelymaksu 10 €/kk, kk-erä 248,50 €. Luottokustannus 4.101,86 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 24.149,43 €, tod. vuosikorko 5,1 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.