Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Uusi Ford Kuga ensiesittelyssä - Autotalo Hartikainen
Ford

Ford Kuga nyt ensiesittelyssä – hyödynnä etusi!


Upea ensiesittelytarjous: talvirenkaat Ford-kevytmetallivantein nyt 0 € – säästät jopa 2350 €

Uudessa Ford Kugassa yhdistyvät älykäs teknologia, urheilullinen ulkomuoto, viimeistellyt sisätilat ja erinomainen suorituskyky. Nyt ensiesittelyn kunniaksi tarjoamme talvirenkaat Ford-kevytmetallivantein kaupan päälle. Omasi hankit lisäksi pitkällä 5 vuoden takuulla! Lämpimästi tervetuloa koeajolle ja keskustelemaan lisää Kugan ainutlaatuisista ominaisuuksista autoasiantuntijasi kanssa Joensuuhun ja Iisalmeen.

 

Uusi Ford Kuga

1.5 EcoBoost 150 hv FWD nyt toimituskuluineen alkaen vain:

379 €/kk*

Tai 30 926 €

Edistyksellinen SYNC 3 -teknologia houkuttelee seikkailuun näyttämällä lähistön tapahtumat ja ravintolat. Minne tahansa uteliaisuutesi sinut viekin, Kugan kyydissä pääset perille mukavasti ja tyylikkäästi. Uuden Kugan innostavat teknologiat, kuten älykäs neliveto ja aktiivinen pysäköintiavustin, kauniisti toteutettu muotoilu ja erinomainen suorituskyky tekevät jokaisesta matkastasi nautinnon.

Konepellin alle kätkeytyy valintasi mukaan joko tehokas 1,5-litrainen EcoBoost-bensiinimoottori, 1,5-litrainen TDCi-dieselmoottori tai 2,0-litrainen TDCi-dieselmoottori. Kugan dynaaminen uusi muoto ei ole vain silmää hivelevää, vaan myös halkoo ilmaa tehokkaammin. Ajo on hiljaisempaa ja taloudellisempaa. Fordin parannettu aktiivinen pysäköintiavustin pysäköi Kugan puolestasi. Kuljettajan tehtäväksi jää vaihteiden, kaasun- ja jarrupolkimen käyttö. Active City Stop auttaa alentamaan peräänajon riskiä ja joskus jopa välttämään ne kokonaan.

Pyydä erinomainen vaihtotarjous vaivattomasti alla löytyvällä lomakkeella! Tervetuloa paikan päälle sinun autotaloosi!

Pyydä vaihtotarjous
helposti tästä!

Voit pyytää pyytää vaihtotarjouksen vaivattomasti tällä lomakkeella. Kerrothan meille nykyisen autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman sekä tarkennuksen mallista, josta olet kiinnostunut oheiseen viestikenttään, niin pystymme parhaiten palvelemaan sinua. Autoasiantuntijasi palaa sinulle pian!

pakollinen kenttä *

Ford Credit -esimerkkilaskelma / Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 hv FWD. Auton hinta toimituskuluineen yhteensä 30.925,65 €. Käsiraha 3.500 €, luoton perustamiskulu 190 €, luoton määrä 27.615,65 €. Laina-aika 61 kk, viimeinen suurempi erä 7.140 €, korko 1,9 %, käsittelymaksu 9 €/kk, kk-erä 378,50 €. Luottokustannus 2.432,21 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 29.857,86 €, tod. vuosikorko 2,8 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Ford Credit, Äyritie 24, 01510 VANTAA.