Autotalo Hartikainen Facebook Pixel

Hartikainen-tili


Huoltolaskut sinulle sopivissa osissa, korottomasti jopa 12 kk asti

Kun olet kerran hakenut Hartikainen-tiliä, se on sinulla käytettävissäsi jatkossa aina silloin kun haluat maksaa huollon, varaosat, renkaat, auton käsirahan tai muun palvelumme sinulle sopivissa osissa. Lopullinen luottosumma määräytyy aina lopulta autoasiantuntijasi vahvistamasta kaupan loppusummasta, joten hakemusta tehdessäsi kannattaa ottaa huomioon tarvittavan iso luottosumma. Tilin avaaminen on maksutonta, eikä siinä ole myöskään vuosimaksua. Hartikainen-tiliä voit hakea helposti etukäteen kotoa käsin täältä löytyvällä hakemuksella. Tai voit tehdä hakemuksen alusta loppuun paikan päällä lähimmässä autotalossasi yhdessä autoasiantuntijasi kanssa. Luotonantaja on Resurs Bank AB. Kun teet hakemuksen verkossa, saat luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa. Myönteisen päätöksen saatuasi voit käyttää tiliä ostoksiisi heti, muista vain ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tiliehdot, eri maksuvaihtoehdot ja muuta huomioitavaa tilin hakemisesta voit lukea tältä sivulta löytyvistä linkeistä.

 

Hartikainen-tilin edut

 • Tilin avaaminen on maksutonta
 • Tili on vuosimaksuton
 • Saat aina vähintään 30-60 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa
 • Myönnetty tili on käyttövalmis heti (saat päätöksen sähköpostiisi 24 h kuluessa hakemuksesta)
 • Lasku ostoksista tulee ostoa seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
 • Voit jakaa summan pidemmälle maksuajalle:
  • 3 kk ilman korkoa. Kuukausierän lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk
  • 12 kk ilman korkoa. Kuukausierän lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk ja kertaluontoisen tilimaksun 35 €
  • Seuraaville kuukausille aina tarpeesi mukaan erillisen korkohinnaston mukaisesti (lue lisää tilisopimusesitteestä)

 


 

Uutta sinun autotalossasi!

Maksa auton käsiraha sinulle sopivissa osissa

Älä anna auton käsirahan huojuttaa talouttasi. Nyt se on nimittäin mahdollista: meillä Hartikaisella voit jatkossa maksaa myös uuden auton tai vaihtoauton käsirahan sinulle sopivissa osissa. Tämä onnistuu helposti hakemalla ensin maksutonta Hartikainen-tiliä. Kun tili on myönnetty, voit tulla turvallisille autokaupoille sinun autotaloosi. Auton käsirahan ja sinulle sopivan kuukausierän mukaan voit valita jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon. Saat tarpeesi mukaan tätäkin pidemmän maksuajan – tutustu maksuvaihtoehtoihin tilisopimusesitteestä. Autoasiantuntijasi auttaa mielellään ja tekee kanssasi sinulle sopivan maksusuunnitelman. Hartikainen-tili kannattaa kuitenkin hakea jo etukäteen – se on helppoa verkossa.

 

Voit hakea Hartikainen-tiliä helposti täältä >>

 


 

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin ja tiliehtoihin alla löytyvistä linkeistä!

Huomioi hakemusta täyttäessä seuraavat asiat

 • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
 • Tarkista yhteystietosi
 • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto=ennen veroja, netto=verojen jälkeen)
 • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle sekä työnantajatietoon ’Eläkeläinen’.

 

Tilisopimusesite >>

Yleiset tiliehdot >>

Erityiset tiliehdot >>

Lisätietoja hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista sekä tiliehdoista saat ottamalla yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun p. 09 622 4308 (ma-pe 8-17).

Saisimmeko palvella
Hartikainen-tiliä
koskevissa asioissa?

Palvelemme mielellämme kaikissa Hartikainen-tiliin liittyvissä kysymyksissäsi! Voit kirjoittaa viestisi tällä lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä. Tai tule käymään kahvilla!

pakollinen kenttä *

Autotalo Hartikainen Palveluikoni Kori ja Vauriokorjaus

Kori- ja vauriokorjaus

Miten toimia, kun vahinko on sattunut? Autamme vahinkoilmoituksissa, vauriotarkastuksissa, vuokra-auton hankinnassa ja vakuutusaiheissa sekä hoidamme kaikki vauriokorjaukset – silloin kun sinä tarvitset.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Kuntohuolto

Kuntohuolto

Hartikaisen kuntohuolto 5 vuotta ja sitä vanhemmalle autolle. Tarjoamme kattavan ja edullisen kuntohuolto-ohjelman, jotta autoilisit mukavasti mahdollisimman pitkään.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää