Autotalo Hartikainen Facebook Pixel

Hartikaisen autopesu


Autopesupisteet löytyvät kätevästi autotalojen yhteydestä.

Tarjoamme laadukasta autojen pesua sekä henkilö-, paketti- että avolava-autoille. Pesemme autosi toiveidesi mukaan joko harjapesuna tai harjattomana pesuna. Kaikissa autopesupisteissä käytämme ympäristöä vähemmän kuormittavia ja Joutsenmerkin saaneita Swanline-pesuaineita ja -vahoja.  Joensuussa teemme lisäksi auton käsipesut. Kysy autojen eri pesuvaihtoehdoista ja hinnoista autoasiantuntijoiltamme vaikka alla löytyvällä lomakkeella.

Saisimmeko palvella
autopesuun liittyen?

Palvelemme mielellämme kaikissa autopesuun liittyvissä kysymyksissäsi! Voit kirjoittaa viestisi tällä lomakkeella suoraan asiantuntijoille, niin otamme sinuun pian yhteyttä. Tai tule käymään kahvilla!

pakollinen kenttä *

Autotalo Hartikainen Palveluikoni Hartikainen Tili

Hartikainen-tili

Maksa huoltolaskut joustavasti juuri sinulle sopivissa kuukausierissä jopa 24 kk asti. Voit hakea tiliä verkossa milloin vain – saat päätöksen sähköpostitse 24 h kuluessa, jonka jälkeen tili on heti käytettävissäsi.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Kuntohuolto

Kuntohuolto

Hartikaisen kuntohuolto 5 vuotta ja sitä vanhemmalle autolle. Tarjoamme kattavan ja edullisen kuntohuolto-ohjelman, jotta autoilisit mukavasti mahdollisimman pitkään.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää