Autotalo Hartikainen Facebook Pixel

Hartikaisen automaalaamo


PPG Sertifioidut automaalaamot palvelevat sinun autotalossasi Joensuussa ja Kuopiossa.

Maalaamot ovat käyneet läpi tiukat sertifioinnin vaatimukset maalaamo-olosuhteiden ja työn laadun osalta. Myös maalaamon henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti jatkuvan laadun takaamiseksi ja työssä käytetään vain hyväksyttyjä PPG tuotteita. Kaikissa automaaleissa käytämme vesiohenteisia värimassoja ja pohjaväreissä sekä lakkauksissa ympäristöystävällisempiä Low-VOC -tuotteita. Voit varata ajan automaalaukseen kätevästi siirtymällä huoltovaraukseen alla löytyvästä painikkeesta, täsmennä maalausvaraus viestikenttään. Tai ota suoraan puhelimitse yhteyttä autotaloosi – kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Voit pyytää meiltä kirjallisen arvion korjaustyön kustannuksista jo ennen työn aloittamista. Kolaritapauksissa hoidamme korjauskustannuslaskelmat vakuutusyhtiöön. Asiakkaan tehtäväksi jää vahinkoilmoituksen tekeminen omaan vakuutusyhtiöönsä.

Saisimmeko palvella
automaalaukseen
liittyen?

Palvelemme mielellämme kaikissa automaalaukseen ja maalaamoomme liittyvissä kysymyksissäsi! Voit kirjoittaa viestisi ja esimerkiksi pyytää arviota työn kustannuksista tällä lomakkeella, niin asiantuntijat ovat sinuun pian yhteydessä. Tai tule käymään kahvilla!

pakollinen kenttä *

Autotalo Hartikainen Palveluikoni Hartikainen Tili

Hartikainen-tili

Maksa huoltolaskut joustavasti juuri sinulle sopivissa kuukausierissä jopa 24 kk asti. Voit hakea tiliä verkossa milloin vain – saat päätöksen sähköpostitse 24 h kuluessa, jonka jälkeen tili on heti käytettävissäsi.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Kori ja Vauriokorjaus

Kori- ja vauriokorjaus

Miten toimia, kun vahinko on sattunut? Autamme vahinkoilmoituksissa, vauriotarkastuksissa, vuokra-auton hankinnassa ja vakuutusaiheissa sekä hoidamme kaikki vauriokorjaukset – silloin kun sinä tarvitset.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää