Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Hartikainen huoltolahjakortti

Auton omistamisen ajan palvelut


Autoilijalle tarjoamme auton hankinnan lisäksi kattavasti kaikki tarvittavat palvelut.

Monipuolisen ja palvelevan automyynnin lisäksi löydät samasta talosta kaikki auton omistamisen ajan palvelut, kuten merkkihuollon, kuntohuollon, varaosat ja lisävarusteet, kori- ja vauriokorjauksen, automaalaamon, autopesun, rengaspalvelun ja katsastuksen sekä paljon mukavuutta ja turvaa auton omistamiseen: huolenpitosopimukset, sijaisautopalvelut ja Hartikainen-tilin kautta runsaasti joustavuutta maksamiseen. Sinun autotalossasi pidetään autoilijasta huolta kokonaisvaltaisesti!

Tutustu kaikkiin auton omistamisen ajan palveluihin nyt kätevästi verkossa ja hyödynnä asiantuntijoiden ammattitaito, palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi verkossa, puhelimitse ja paikan päällä.

Nyt huollon verkkovaraajalle erikoistarjous – huollon yhteydessä huoltopesu veloituksetta!

Näin tapahtuu
auton huolto sinun
Autotalossasi

Autotalo Hartikainen Varaa huolto sinun tavallasi
Autotalo Hartikainen Toimita Auto Huoltoon Helposti
Autotalo Hartikainen Nauti Huollosta Ilman Yllätyksiä
Autotalo Hartikainen Maksa Huolto Sinulle Sopivimmin

Saisimmeko palvella huoltoon
tai muihin omistamisen ajan
palveluihin liittyen?

Onko sinulla kysyttävää tarjoamistamme omistamisen ajan palveluista? Voit kirjoittaa viestin tällä lomakkeella, niin autoasiantuntijasi palaa pian asiaan. Tai tule käymään paikan päällä vaikka kahvilla!

pakollinen kenttä *

Autotalo Hartikainen Palveluikoni Hartikainen Tili

Hartikainen-tili

Maksa huoltolaskut joustavasti juuri sinulle sopivissa kuukausierissä jopa 24 kk asti. Voit hakea tiliä verkossa milloin vain – saat päätöksen sähköpostitse 24 h kuluessa, jonka jälkeen tili on heti käytettävissäsi.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni merkkihuolto

Merkkihuolto

Hoida autosi huolto sinulle sopivalla tavalla. Valtuutettu merkkihuoltomme palvelee joustavasti sinun ehdoillasi – tee huoltovaraus kätevästi verkossa.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää